In perioada 30 - 31 octombrie 2017, la Sofia, Bulgaria, a avut loc al IV-lea Forum Regional pentru Siguranța Cibernetică pentru țările din Europa de Sud-Est, unde a participat și Agenția Internațională pentru Prevenirea Criminalității și Politici de Securitate.


Pe data de 15 iulie 2016, domnul Nikolay IVANOV, expert în cadrul Agenției Internaționale pentru Prevenirea Criminalității și Politici de Securitate (AIPCPS), a dat un interviu, în transmisiune directă, la Radioul Național Bulgar.


În data de 12 mai 2016  a fost organizată la Sofia, Bulgaria, "Conferința internațională privind radicalizarea religioasă care duce la terorism" .


Reuniune de experți organizată la Sofia, Bulgaria, în perioada 17-19 iunie 2015, în cadrul proiectului: HOME/2012/ISEC/FP/C2/4000003996 - "Copiii - potențiale victime ale infracțiunilor pe internet".


AIPCPS - partener, alături de Institutul Național de Criminalistică și Criminologie din Sofia, Bulgaria și de Institutul Național de Criminalistică din IGPR, la implementarea proiectului HOME/2011/ISEC/AG/4000002556/ ”Consolidarea Securității şi Justiției în Uniunea Europeană prin Implementarea Instrumentelor PRUM şi Aplicarea Standardelor Internaționale de Calitate în Activitatea Criminalistică (FAQS)


În perioada 22-25 septembrie 2014 o delegație din cadrul  Agenției de Stat pentru Securitatea  Națională (SANS) din Sofia, Bulgaria,  a efectuat o vizită de lucru în București, România, la invitația domnului Petar NENOV, Președintele AIPCPS.


Cea de a XI-a Reuniune anuală a șefilor structurilor de combatere a criminalității organizate din Europa de Sud-Est a avut loc la Sinaia in perioada 03 – 05 septembrie 2014.


În luna iunie 2014 AIPCPS a finalizat proiectul „Consolidarea capacității AIPCPS de a preveni criminalitatea prin utilizarea TIC" - Cod SMIS: 40701, derulat în cadrul Programului Operațional Sectorial „Creșterea Competitivității Economice”, „Investiții pentru viitorul dumneavoastră”, Axa Prioritară 3 a POS CCE - “Tehnologia Informației și Comunicațiilor pentru sectoarele privat și public”.


Newsletter

Contact Info

an image

Agentia Internationala pentru Prevenirea Criminalitatii si Politici de Securitate
Bucuresti, Str. Poterasi, Nr. 10, Sector 4

Email: office.aipcps@crime-prevention.eu
Email: office.aipcps@prevenirea-criminalitatii.ro
Email: office.aipcps@gmail.com
Email: office@brigada-antidrog.ro

web: www.prevenirea-criminalitatii.ro
web: www.crime-prevention.eu
web: www.brigada-antidrog.ro

tel./fax: 0040 31.4259.545
DIGI: 0040 771.795 218

Linkuri utile

Inspectoratul General al Politiei Romane: www.politiaromana.ro
Agentia Nationala Antidrog: www.ana.gov.ro
Ministerul de Interne din Bulgaria: www.mvr.bg
Academia de Politie din Bulgaria: www.mvr.bg
Academia de Politie din Moldova: www.academy.police.md
Academia de Politie din Romania: www.academiadepolitie.ro